Inca din cele mai vechi timpuri,oamenii se trateaza cu leacuri si plante impotirva tuturor bolilor.Mediul care ne inconjoara este plin de viata si santate.Toate plantele sunt folosite la vindecarea diferselor afectiuni .Modul in care acestea se prepara sau se folosesc a fost transmis din generatie in generatie .Cercetarea folosirii plantelor ne arata ca,in toate cazurile de boli cronice,plantele din componenta tincturilor,pulberelor puse in capsule sau ceaiurilor,ajuta la tratarea fiecarui organ afectat.Dumnezeu ne arata calea spre vindecare,dar este decizia noastra ,a fiecaruia,daca o urmam.

De regula, Rhodiola Rosea este disponibila sub forma de tinctura de plante sau de pulbere, intr-o serie de suplimente alimentare. Doza adecvata din aceasta planta depinde de mai multi factori, cum ar fi varsta pacientului, starea de sanatate si alte cateva conditii. Rodiola este sigura, cu toxicitate foarte scazuta si efecte secundare putine.

About the author : pronatura admin

One Comment

  1. BADIN ianuarie 28, 2023 at 9:33 pm - Reply

    Tocmai cautam aceasta informatie de ceva vreme. Dupa 6 ore de cautare continua pe Google, in sfarsit am primit-o pe site-ul tau. Ma intreb care este lipsa strategiei Google care nu plaseaza acest tip de site-uri informative in fruntea listei. In mod normal, site-urile de top sunt pline de gunoaie.

Leave A Comment

Related posts